Неділя, 05.05.2024, 08:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Наше опитування
Чи чули ви про пісню "Кіровоградщина"?
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Static
Головна » 2014 » Квітень » 7 » Звернення керівника ЦСПМП з приводу можливого підвищення тарифів на проїзд у Кіровограді
13:25
Звернення керівника ЦСПМП з приводу можливого підвищення тарифів на проїзд у Кіровограді


ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИКА ЦСПМП З ПРИВОДУ ЗАЯВИ 
НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТУ КІРОВОГРАДА
ЩОДО МОЖЛИВОГО ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ НА ПРОЇЗД 
У ГРОМАДСЬКОМУ ТРАНСПОРТІ ДО 3.47 грн.

 

Шановні земляки-кіровоградці!

Нещодавно дізнався про плани міської влади Кіровограда підвищити плату за проїзд у громадському транспорті міста до 3 грн 47 коп., чого вже не один рік домагаються наші перевізники.
Згадувана інформація не може викликати у мене нічого окрім обурення.
Переконаний, що проблема транспортної інфраструктури міста є важливою темою для кожної кіровоградської сім’ї, яка знає рахунок своїй заробітній платі. 
Крім того, хотів би нагадати шановному керівнику управління транспорту міста пану Зубченко, що він на своїй посаді має представляти інтереси територіальної громади міста Кіровограда, а не транспортних компаній міста та свого батька, що належить до топ-менеджменту одного з транспортних підприємств, які перебувають в сфері впливу всім відомого кіровоградського бізнесмена - власника «зелених автобусів».
Хотілося б щиро вірити, що пан Зубченко дотримався вимог антикорупційного законодавства та повідомив у встановлений спосіб міського голову про наявний конфлікт інтересів. 
Однак наразі я не хочу обговорювати моральні аспекти перебування на своїй посади «головного транспортника міста».
Оскільки являюся корінним кіровоградцем у 7 поколінні (наш рід проживає на Кіровоградщині з середини ХІХ століття) та сам, народився і прожив на території міста Кіровограда 24 роки, не можу не висловити свій праведний гнів з приводу постійного знущання, яке чиниться щодо простих працьовитих жителів міста!
Щиро вірю, що міський голова Кіровограда та депутатський корпус будуть виконувати забов’язання перед своїми виборцями та в питанні тарифоутворення перевезень до останнього будуть стояти на боці громади.
В інакшому випадку, як громадський діяч, як кіровоградець, як екс-кандидат в народні депутати України від міста Кіровограда та як юрист, прикладу всіх можливих зусиль за-для блокування рішень виконкому Кіровоградської міської ради щодо підвищення тарифів на проїзд у всіх інстанціях! Сподіваюся стане на захист громади і прокуратура міста та територіальне відділення АМКУ.
Хочу завірити міськвиконком, що необхідні правові підстави для цього є. Однак, попереджаю, що така ситуація може призвести до повного блокування діяльності виконкому та перегляду чинності його рішень за період з 2011 року.
Тож закликаю посадових осіб місцевого самоврядування до вирішення питання тарифів на перевезення в інтересах громади міста та у рамках чинного законодавства України.

З повагою                        керівник ЦСПМП Ярослав Турчин

 

Повідомлення на сайті міської ради.
http://www.kr-rada.gov.ua/news/kirovogradski-perevizniki7414.html

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 636 | Додав: Лавйер | Теги: Ярослав Турчин, Кіровоградська міська рада, місто Кіровоград, Транспорт, тарифи, Громада Кіровограда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]